Brug For Hjælp?
60 16 06 99

Som udgangspunkt er der altid 24 måneders reklamationsret på reparationer og 12 måneders garanti på reservedele. Det betyder, at du i op til 24 måneder fra købsdato kan reklamere over eventuelle fejl.
For produkter med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for det pågældende produkt.

Du skal være opmærksom på, at der ikke er tale om en mangel, hvis denne skyldes slitage (f.eks. laserpickup), ukorrekt brug (f.eks. i strid med brugsvejledningen) eller ydre påvirkninger (f.eks. støv, krummer osv.).
I givne tilfælde skal du selv afholde omkostningerne ved en eventuel reklamation.
Endvidere kan der være reparationer, hvor der ikke kan ydes garanti for holdbarheden på reparationen. Ex. ved produkter der har været udsat for vandskade eller kortslutning.

Fixminmac.dk kan tilbyde at udføre reparationer på produkter, der har været udsat for skader, hvor det er muligt at reparere skaden, men der kan opstå følgeskader.

Vi gør opmærksom på at softwarefejl, væskeskader, manipulation samt andre former for fejl mht. håndtering af produktet ikke er dækket af reklamationsretten. Alle produkter der indleveres til fejlsøgning og reparation faktureres med et beløb på kr. 199,- for fejlsøgning.
Såfremt reparationsprisen ikke er aftalt på forhånd, vil du som kunde blive kontaktet med en pris på reparationen, inden vi påbegynder reparationen.
Alle priser er inkl. moms
Når din reparation er udført, kontakter vi dig pr. tlf., sms og/eller mail.
Såfremt det indleverede udstyr ikke er afhentet 45 dage efter, at det er meldt “klar til afhentning”, bliver udstyret bortskaffet uden ansvar.
fixminmac.dk kan ikke stilles til ansvar for de skader, der allerede er på produktet ved indlevering.

Betaling
fixminmac.dk modtager betaling med Dankort, Visa, Mastercard, og Maestro kort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

fixminmac.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
fixminmac.dk leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00

 1. Vi leverer din vare 1-5 hverdage efter du har modtaget din ordrebekræftelse, afhængig af varetypen, hvis ikke andet er anført ud fra den enkelte vare.
 2. Det er muligt at tilvælge anden levering mod betaling. Prisen herfor vil fremgå af indkøbskurven. Vær opmærksom på, at hvis du ikke er hjemme på det aftalte leveringstidspunkt, vil du skulle betale for en genlevering.
 3. Hvis du har accepteret, at varen bliver stillet udenfor, ved din ejendom, anses varen for leveret, og du bærer risikoen i forhold til eventuelt tyveri, skade eller lignende.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

fixminmac.dk vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Nansensgade 11, kld. th.
1366 København K

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Brugtmoms
Der er ikke moms på alle varer, da nogle varer er omfattet af brugtmomsordningen. For private har det ingen betydning, men handler du som virksomhed, vil der ikke være momsfradrag.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på post@fixminmac.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her.

Returnering af varer

 1. Hvis du benytter dig af din fortrydelsesret, skal du afsende eller aflevere varen til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter den dato, hvor du har meddelt os, at du udnytter din fortrydelsesret. Du skal selv afholde omkostningerne til returneringen af varen, og du er ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind.
 2. Du hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, herunder som følge af anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan altså prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede varen i en butik, men hvis varen er prøvet ud over dette, betragter vi varen som brugt, hvilket betyder, at du kun får en del eller intet af købesummen retur, afhængigt af varens handelsværdi.
 3. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
 4. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.
 5. Varen bedes returneret i original emballage. Manglende eller beskadiget original emballage medfører oftest en forringelse af varens handelsværdi, som vi forbeholder os retten til at fratrække i tilbagebetalingen til dig.
 6. Varen skal sendes til adressen fixminmac.dk, Nansensgade 11, kld. th.
  1366 København K. Du bedes vedlægge en kopi af fakturaen.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
Hvis der foreligger en mangel, kan du få varen ombyttet til lignende brugt vare, repareret eller få et prisnedslag i henhold til Købelovens regler. Hvis manglen ikke er uvæsentlig, kan du i stedet hæve handlen.

Klagemuligheder :
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: post@fixminmac.dk

X